GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Καινούργιου με κάποια σχόλια που είδε στο twitter

Χθες Τετάρτη 31/3, το σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών, ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς το Πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο με αυτή την πρωτοφανή υπόθεση της μάνας που φέρεται να δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της.

Αυτό συνέβη και με την εκπομπή της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου, που χθες έδειξε μια σειρά από ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.


Ωστόσο, μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, μέσα σε ένα συνολικό κλίμα οργής που επικρατεί μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση της κατηγορούμενης, έκανε πολλά πικρόχολα σχόλια, ειδικά στο twitter, για τον τρόπο που χειρίστηκε η παρουσιάστρια το θέμα και ειδικά για την τηλεοπτική εικόνα της Καινούργιου.


Η ίδια η Κατερίνα, διαβάζοντας αυτά τα σχόλια, προφανώς ενοχλήθηκε πολύ και προέβη σε ένα ξέσπασμα μέσω social media το βράδυ της Τετάρτης.


«Σε μια κοινωνία που παραπαίει και μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες δεν σχολίασαν την επαγγελματική μου δεινότητα, τον τρόπο που προσέγγισα το θέμα… την ευαισθησία μου και την διακριτικότητα μου αλλά… το ντεκολτέ μου!! Όλοι μας είμαστε ανασφαλείς και ίσως περισσότερο εμείς οι γυναίκες (και όσες ταυτίζονται με το συγκεκριμένο φύλο) γιατί έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε. Το να προκαλείς όμως έναν τέτοιο σεξισμό είναι το ίδιο με το να ανοίγεις πληγές στον εαυτό σου… Κορίτσια μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό, ευαισθησία και ψυχραιμία για να μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!