GOSSIP

Ο Μάνος Δασκαλάκης εξηγεί τι συνέβη με τη συμμετοχή του στο X Factor

Η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς οι σχετικές επιστημονικές έρευνες που αναζητούν στοιχεία για τα πιθανά αίτια των θανάτων οδεύουν προς το τέλος τους, ενώ συνεχίζεται και η σχετική έρευνα των αστυνομικών Αρχών. Και διαρκώς γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για τη ζωή των γονιών των άτυχων παιδιών και μάθαμε πως ο πατέρας τους είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες συμμετοχή σε γνωστό τηλεοπτικό talent show.

 Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως έγινε γνωστό, δήλωσε συμμετοχή στο X Factor δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Τι απαντά ο ίδιος για το θέμα;

Στο Πρωινό, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλει να μεταφερθεί ο λόγος του στον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο ζήτησε από τον ίδιο να μεταφερθούν κάποιες πληροφορίες.

Επιβεβαίωσε, λοιπόν, την είδηση της συμμετοχής του στο μουσικό σόου και αποκάλυψε, επιπλέον, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που έκανε την αίτηση στο Mega. Ωστόσο, όπως είπε, ο λόγος που τελικά ο ίδιος δέχτηκε να πάει στις auditions ήταν γιατί η Τζωρτζίνα ήταν μεγάλη του θαυμάστρια και τον παρακινούσε να δηλώσει συμμετοχή.

Ο Μάνος Δασκαλάκης πέρασε στην επόμενη φάση του X Factor, ωστόσο ο χαμός του παιδιού τον πρόλαβε και δεν θέλησε να συνεχίσει.

 

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!