GOSSIP

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει φορώντας μόνο εσώρουχα και... κολάζει [εικόνες]

Η 42χρονη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου άφησε τους πάντες άφωνους με την τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram αφού είναι εμφανής η εντυπωσιακή απώλεια κιλών που έχει πετύχει.

Η ίδια, αν και έχει πει πως πάντα αγαπούσε τις καμπύλες της και ποτέ δεν ασχολούνταν με το βάρος της, πρόσφατα εξομολογήθηκε πως μετά τα lockdowns συνειδητοποίησε πως είχε βάλει κάποια κιλάκια και πως άρχισε να κάνει διατροφή (κυρίως η διατροφή της περιλάμβανε κρεατικά και σαλάτες) και έτσι πέτυχε να χάσει αρκετά κιλά.


«Επισκέφθηκα έναν ειδικό που ήξερε τα προβλήματά μου και τον τρόπο ζωής μου και μου συνέστησε την ανάλογη διατροφή και αντίστοιχα συμπληρώματα. Σίγουρα ήταν σκληρή, όμως είχα πίστη και στόχο. Ήταν όλα οργανωμένα στο μυαλό μου, ήμουν πολύ πειθαρχημένη και ήξερα ότι θα χάσω κιλά», εξομολογήθηκε η ίδια.


Η ηθοποιός συνεχίζει τη συνεργασία που έχει εδώ και καιρό με γνωστό brand εσωρούχων και ανέβασε νέες πόζες της με εσώρουχα και... κόλασε τους followers της στο Instagram.


 

«Επισκέφθηκα έναν ειδικό που ήξερε τα προβλήματά μου και τον τρόπο ζωής μου και μου συνέστησε την ανάλογη διατροφή και αντίστοιχα συμπληρώματα. Σίγουρα ήταν σκληρή, όμως είχα πίστη και στόχο. Ήταν όλα οργανωμένα στο μυαλό μου, ήμουν πολύ πειθαρχημένη και ήξερα ότι θα χάσω κιλά», εξομολογήθηκε η ίδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@mariakorinthiou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!