GOSSIP

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήγε σήμερα στο δικαστήριο - Δείχνει πολύ αδύνατος [εικόνες]

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συνεχίζεται σήμερα (28.03.2022) η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, και μάλιστα δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ποιυ στην αρχική έναρξη της δίκη του δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο, με το συνήγορό του να ζητά διακοπή και να αναφέρει πως ο ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά και είναι σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, έφτασε  τελικά σήμερα Δευτέρα 28/3, περίπου στις 8:30 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη του και ανέβηκε με ασανσέρ από το κυλικείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά, οκτώ μήνες, μετά την προφυλάκιση του, που ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο στη δικαστική αίθουσα με τις τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν στις δικαστικές αρχές.

Επίσης, στο δικαστήριο έφτασαν λίγο πριν τις 9:00 η σύζυγος και ο γιος του γνωστού ηθοποιού, χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Στη δικαστική αίθουσα το «παρών» αναμένεται να δώσουν άλλες γνωστοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη οι οποίες και άνοιξαν τον «χορό» των καταγγελιών στο Σ.Ε.Η. σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για αδικήματα τα οποία αφορούν την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία ωστόσο έχουν παραγραφεί.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που έχουν κληθεί από το δικαστήριο βρίσκεται και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας όπως και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!