GOSSIP

Τι εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ χθες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η γνωστή Art Director σε συνέντευξη της δεν δίστασε να μιλήσει για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε τα τελευταία χρόνια. Μια από αυτές ήταν και η απώλεια της μητέρας της πρόσφατα καθώς και για τις μάχες που έδωσε προσπαθώντας να ξεπεράσει την κατάθλιψη. 

Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε:«από το 2007 που έχασα την μαμά μου πηγαίνω σε ψυχολόγο. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου και δεν είχα την ανάγκη να έχω φίλες, επειδή είμαι και πάρα πολύ περίεργος άνθρωπος, πολύ κλειστός. Ήταν ο κόσμος μου όλος και ταλαιπωρήθηκα». Ακολούθως συμπλήρωσε, «Μετά τον θάνατο της μαμάς μου, ήταν ξεκάθαρο, ήμουν άλλος άνθρωπος. Η Ζενεβιέβ πριν το θάνατο της μαμάς και η Ζενεβιέβ μετά είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, μου λείπει ο παλιός μου εαυτός. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω». 

Στη συνέχεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην επίδραση που είχε στη ψυχική τησ υγεία η καραντίνα. «Το lockdown εμένα με σακάτεψε. Στα παιδιά μου δεν έκρυψα ποτεέ τη θλίψη μου Επιβάλλεται να τους λες την αλήθεια, όταν περνάς δύσκολα ψυχολογικά. Αλλά και πάλι ήταν τρομερά δύσκολο να είμαι ψύχραιμη για να μην τα τρομάξω. Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στην θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει για πάντα μαζί μου», είπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!