GOSSIP

Κλονισμένη είναι η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη λίγο πριν τη δίκη [βίντεο]

Λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι την έναρξη της δίκης του ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη, που διώκεται για υποθέσεις βιασμών και απόπειρας βιασμού και σήμερα εκπομπή αποκάλυψε πως η υγεία του είναι πολύ κλονισμένη.

Ήδη από χθες, ο συνήγορος του ηθοποιού, επιβεβαίωσε την πληροφορία πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, έχει χάσει τους τελευταίους μήνες πάνω από 25 κιλά και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και σήμερα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, είπε σήμερα στην εκπομπή του τα εξής: «Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία της εκπομπής μας είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί και πριν συλληφθεί. Έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα ένα πρόβλημα κληρονομικό, γιατί το είχε και κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης και αγωγή για το πρόβλημα αυτό. Εγώ γνωρίζω ότι έχει κλονιστεί η υγεία του με ένα καρδιολογικό πρόβλημα που έχει. Η πρόθεση του δικηγόρου του είναι να πάνε κανονικά στη δίκη την Παρασκευή», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!