GOSSIP

Άσχημα νέα για το χειρουργείο της Παλιοσπύρου αποκάλυψε η Ναθαναήλ

Είναι γνωστό πως η Αννίτα Ναθαναήλ, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχει σταθεί πλάι της σε κάθε βήμα και οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλές φίλες.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, όχι μόνο στήριζε την Ιωάννα και κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, αλλά την έχει συνοδεύσει σε πολλά από τα ταξίδια που χρειάστηκε να κάνει η Παλιοσπύρου στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε θεραπείες και χειρουργεία για την αποκατάσταση της υγείας της.


Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 9/3, έγινε γνωστό πως η Ιωάννα χρειάστηκε να κάνει το 11ο κατά σειρά χειρουργείο και τότε είχε γίνει γνωστό πως η συγκεκριμένη επέμβαση θεωρούνταν πολύ κρίσιμη και σοβαρή.


Δυστυχώς, η Αννίτα Ναθαναήλ, με δηλώσεις της στην κάμερα πρωινής εκπομπής, έκανε γνωστό πως το συγκεκριμένο χειρουργείο δεν πήγε καλά.


Η ίδια αρκέστηκε στο να πει πως δεν πήγε καλά η επέμβαση, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, λέγοντας πως αυτές πιθανά θα τις δώσει η γιατρός της Ιωάννας ή η ίδια η Ιωάννα.


 

Νωρίτερα, ακούσαμε την Αννίτα να παραδέχεται πως έκανε λάθος που σχολίασε και τη διαφορά ηλικία της παίκτριας του Survivor Ασημίνας με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη (οι δυο τους διατηρούν δεσμό) λέγοντας πως απλά σκέφτηκε σαν μάνα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!