GOSSIP

Χαμό προκαλεί η νέα φωτογράφηση του Παντελή Καναράκη [βίντεο]

Ο Παντελής Καναράκης, φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του free press Koita και τον είδαμε να ποζάρει με ακάνθινο στεφάνι στο κεφάλι θυμίζοντας τον Ιησού και αμέσως αυτή η νέα φωτογράφηση προκάλεσε μεγάλο σάλο.

Το concept της φωτογράφησης, σύμφωνα με τους συντελεστές του Koita, αντλεί έμπνευση από το βιντεοκλίπ του Like a Prayer της Madonna, αλλά πολλοί ενοχλήθηκαν με την αισθητική αυτής της φωτογράφησης και κυρίως με το γεγονός πως προσβάλει τη θρησκεία χωρίς λόγο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikou Maryam (@nikoumariam)

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή Κώστα Τσουρού, ο οποίος δεν είδε με «καλό μάτι» την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη με αγκάθινο στεφάνι και στο τραπέζι του Μυστικού Δείπνου, και ξέσπασε στον αέρα πρωινής εκπομπής.

«Μου χτύπησε άσχημα αυτή η φωτογράφιση δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος λόγος που έγινε. Δεν θέλω να το χαρακτηρίσω κάπως αυτό που είδαμε. Πλέον, δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε τη θρησκεία και τα σύμβολα, στο όνομα της τέχνης πάντα, θα πούνε «τέχνη είναι». Εγώ τον Ιησού με βαθύ ντεκολτέ δεν τον έχω στο μυαλό μου. Η τέχνη κρίνεται φυσικά», σχολίασε ο δημοσιογράφος.


Ο Θανάσης Πάτρας είπε από την πλευρά του: «Δεν πιστεύω ότι το κάνει για να κοροϊδέψει. Αισθητικά, κρίνοντάς το, ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος δόλος ή κάποιο κίνητρο. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ το λόγο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!