GOSSIP

Στα άκρα φτάνει η κόντρα Snik και Light - Άγριος καβγάς με επίκεντρο τον Mad Clip

Εδώ και καιρό οι τράπερ Snik και Light έχουν μια έντονη κόντρα και μάλιστα είχαν πει πως θα έλυναν τις διαφορές του με έναν αγώνα μποξ, αλλά τώρα η μεταξύ τους κόντρα δείχνει να έχει φτάσει τα άκρα και οι δυο τους ανταλλάσσουν πολύ βαριές κατηγορίες με τον αδικοχαμένο Mad Clip να βρίσκεται στο επίκεντρο της διαμάχης τους.

Όπως αναφέρει το fthis.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο Snik κατηγόρησε τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον αδικοχαμένο τράπερ, εκμεταλλεύεται τον θάνατό του και τι δε δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών του στην οικογένειά του.

Τι είπε ο Snik

«Ήθελα να παίξω και μποξ μαζί του, να βγάλει και αυτός λεφτά, να βγάλω και εγώ αλλά κάθεται και τρέχει το στόμα του πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ποιος σε έδιωξε από τη Θεσσαλονίκη; Οι φίλοι σου. Έμενες ένα μήνα στο ΜΕΤ, σε έδιωξαν οι φίλοι σου πάλι. Σε έκαναν μπλε 2-3 φορές οι φίλοι σου πάλι. Ήρθες στην Αθήνα. Έναν χρόνο ο MadClip δεν ήξερε ότι είσαι CEO στην Capital, έπαιρνες τα λεφτά του και από όλους και δεν το ήξερε κανένας, ούτε ο φίλος σου. Στα κανάλια, όταν πήρες 50k followers που έλεγαν ότι έκλαιγες για τον φίλο σου, ήταν ο dj Stephan, δε βγήκες ποτέ να πεις ότι ήταν αυτός και όχι εσύ. Στο νοσοκομείο μετά που ήμασταν ποτέ δεν ήσουν εκεί και μετά που τον κλαίγαμε στο σπίτι φίλου μας. Δε δίνεις τα δικαιώματα στην οικογένεια του Mad Clip και το παίζεις και έχεις τα κάδρα πίσω. Μου βγάζεις με κάδρα πίσω και δε δίνεις στην οικογένειά του τα δικαιώματα; Έτσι είναι οι γκανγκστερς; Δε δίνεις τα δικαιώματα και τα streams στην οικογένεια του Mad Clip και μου τον βάζεις σε κάδρα πίσω; Πόσες φορές έχεις φάει ξύλο; Και στο στούντιό μου ξύλο είχες φάει. Δε θέλω να μιλήσω και να γίνω κατίνα τόσο καιρό αλλά το συνεχίζεις» είπε, μεταξύ άλλων, ο Snik, που δημοσίευσε και μια φωτογραφία του Mad Clip στα instastories.

Η απάντηση του Light

Κατόπιν ο Light απάντησε στις παραπάνω κατηγορίες και σε μια μακροσκελή του ανάρτηση, έγραψε: «Θα μπορούσα να ξεκατινιαστώ και να πω στον κόσμο για όλα τα ξεφτιλίκια σου. Θα μπορούσα να βγω και να σε κάνω ρόμπα – αλλά αυτό το κάνεις από μόνος σου πολύ καλά. Θα μπορούσα να απαντήσω σε κάθε ψέμα που βγήκε από το στόμα σου ένα – ένα… αλλά δε θα το κάνω. Δε θα κάτσω να κυλιστώ άλλο στη λάσπη με τα γουρούνια.. Ούτε θα σου κάνω τη χάρη να με εκνευρίσεις. Είσαι κανονικό junkie πλέον και αυτό κάνει μπαμ. Θα πω μόνο ντροπή σου που έφερες νεκρό άνθρωπο και την οικογένειά του μέσα σε ένα rap beef που είναι μεταξύ των δυο μας.

Είσαι μεγάλος ψεύτης, ζηλιάρης και ξοφλημένος. Και ο φίλος σου που ήταν δίπλα σου όσο μιλούσες, κανονικά έπρεπε να σε φτύσει μέσα στο στόμα γι’ αυτά που  λες. Αφού λοιπόν έπρεπε να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις ψέματα πάνω στο όνομα και τη μνήμη του Peter, ας μιλήσουν όσοι ξέρουν. Και για τα ποσοστά και για τα δικαιώματα που πάνε και για το τι άποψη είχε για σένα. Σιχαμένο πρ@ζάκι είσαι για λύπηση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!