GOSSIP

Ο Νότης Χριστοδούλου εξηγεί πως νιώθει μετά τις τηλεοπτικές εξομολογήσεις του

Ο Κύπριος τραγουδιστής Νότης Χριστοδούλου, που αρχικά έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε talent show, πρόσφατα παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία έκανε πολλές εξομολογήσεις για την προσωπική ζωή του.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκεί μίλησε με ειλικρίνεια για τη σεξουαλική ταυτότητά του, για τις αντιδράσεις της μητέρας του, για τη κακή σχέση του με τον πατέρα του, για τους συντρόφους του κ.ά.


Τώρα, μέσω Instagram, θέλησε να πει πως νιώθει, μετά από αυτές τις δηλώσεις που μπόρεσε να κάνει όντας πλέον απαλλαγμένος από κοινωνικά ταμπού.


«Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου… Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο. Πλέον μαθαίνω να τις αποδέχομαι, να τις περιποιούμαι, να τις αγαπώ και να τις επουλώνω. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνος, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που παλεύουν εξίσου αλλά και τόσοι άλλοι που είναι έτοιμοι να στηρίξουν και να μοιράσουν αγάπη… Κατανοώ ότι ο φόβος είναι αυτός που με καθηλώνει. Βλέπω όμως ότι δεν είμαι μόνος, ότι δεν είμαστε μόνοι. Ελπίζω και εύχομαι να έβαλε έστω και ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων, που στεναχωρούν, βασανίζουν, απορρίπτουν, κακοποιούν και θέτουν άδικα στο περιθώριο τόσες ψυχές. Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ για την αγάπη. Την ανταποδίδω με μια παιδική μου ζωγραφιά πριν πολλά χρόνια στο δημοτικό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νότης Χριστοδούλου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!