GOSSIP

Ο Βαλάντης πέταξε... μπηχτές και κατά του Απόστολου Ρουβά [βίντεο]

Ο τραγουδιστής Βαλάντης εμφανίστηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του και σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor, τη νέα περιπέτειά του με τον κορωνοϊό αλλά και την αγωγή που έχει καταθέσει κατά ενός ψυχοθεραπευτή.

Ο Βαλάντης και ο ψυχοθεραπευτής Γιώργος Λάγιος όπως φαίνεται θα συναντηθούν στα δικαστήρια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύμβουλος ψυχικής υγείας και πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο έκανε κάποιες σκληρές δηλώσεις για τον τραγουδιστή σχετικά με τη συμπεριφορά του και την ψυχική του κατάσταση

Το πρωί της Δευτέρας, ο Βαλάντης, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης ήταν σαφής: «Ο κ. Λάγιος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Οφείλω να του πω συγχαρητήρια για την εξέλιξη της μεθόδου της τηλεϊατρικής. Βέβαια, δεν μπορούμε να μιλάμε για ιατρική γιατί δεν είναι γιατρός ο κ. Λάγιος. Προχωράω την αγωγή μέχρι τέλους», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Βαλάντης ζήτησε να σχολιάσει το Survivor και είπε πως απλά είναι λίγο φωνακλάς και δείτε πως σχολίασε τη Ναυσικά και τη Μυριέλλα, λέγοντας πως η Ναυσικά είναι ειλικρινής ενώ πέταξε... μπηχτές για τον Απόστολο Ρουβά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!