GOSSIP

H Μιμή Ντενίση κατακρίνει τον εθνικό διχασμό που προκαλεί η κρίση στην Ουκρανία

H 68χρονη ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας Μιμή Ντενίση, συνηθίζει να σχολιάζει, μέσω social media, τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις και για πολλοστή φορά δεν μάσησε τα λόγια της όταν σχολίασε τον εθνικό διχασμό που παρατηρεί πως έχει προκαλέσει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Μιμή ανέβασε χθες στο Facebook ένα κείμενο - καταπέλτη κατά όλων όσοι, ακόμα και αυτούς τους καιρούς δεν δείχνουν να είναι ικανοί να επιδείξουν σύμπνοια σε ένα σοβαρό θέμα που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα σαν χώρα.

«Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων, όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας, με νοιάζει το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων της».

Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται και θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά και ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη… πάντα αμήχανη και διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις. Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922» έγραψε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!