GOSSIP

H Madonna παρομοιάζει τον Πούτιν με τον Χίτλερ [βίντεο]

Πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές έχει το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, η βασίλισσα της ποπ, Madonna αναφορικά με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Στο βίντεο υπάρχει μοντάζ φωτογραφιών από την τραγωδία που ζει ο λαός της Ουκρανίας, ενώ η εικόνα του Πούτιν εναλλάσσεται με την εικόνα του Χίτλερ. 

Στην ανάρτησή της αναφέρει: «Η ανούσια και οδηγούμενη από απληστία εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, πρέπει να σταματήσει. Παρακαλώ να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια για να στηρίζει εκατομμύρια πολίτες της Ουκρανίας που οι ζωές τους βάλλονται από αυτή την ΚΡΙΣΗ αυτήν εδώ τη στιγμή. 

Ο Πούτιν έχει παραβιάσει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα που υπάρχει. Ο Πούτιν δεν έχει κανένα δικαίωμα να σβήσει την ύπαρξη της Ουκρανίας. Σε στηρίζουμε Πρόεδρε Zelensky!! Προσευχόμαστε για σένα και για τη χώρα σου. Ας μην ασιθανόμαστε αβοήθητοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με γεωπολιτικές πράξεις αυτού του βεληνεκούς. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η Madonna εχει ποστάρει στο προφίλ της το link του Global Cirizen με τους τρόπους βοήθειας στην Ουκρανία. αλλά και πλάνα από διαδήλωση υπέρ της Ουκρανίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!