GOSSIP

O Κόρο εκνευρίστηκε πολύ με τα σχόλια της Μελέτη και απάντησε με ένα βίντεο

Ο Γιώργος Κορόμι, δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο ενοχλήθηκε όταν είδε την αντίδραση που είχε η παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη σε κάποιες δηλώσεις του και ξέσπασε εναντίον της μέσω Instagram.

Θυμίζουμε πως χθες η εκπομπή της Μελέτη έδειξε βίντεο με τα όσα είπε ο Κόρο σε νέα συνέντευξή του σε περιοδικό και μια ατάκα του πρώην παίκτη του Survivor για την παρενόχληση φάνηκε να εξοργίζει τη Μελέτη που είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Πήγα να πάθω μια εμβολή με τις δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι. Βέβαια, είπε στην τελευταία του πρόταση “εκτός κι αν έχεις να κάνεις με αρρωστημένες καταστάσεις”. Μέχρι να ακούσω αυτό, έλεγα “Χριστέ μου, τι λέει ο άνθρωπος;”, ότι “αν δεν δώσεις δικαιώματα δεν θα υπάρξει παρενόχληση”;


Ο Κόρο, όταν έμαθε για αυτές τις δηλώσεις, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου ανέβασε ένα βίντεο και στη λεζάντα έγραψε: Η ανθρωποφαγία στο μεγαλείο της... κρίμα να προσπαθεί κανείς να βρει το παραμικρό για να πατήσει πάνω και να σου κάνει επίθεση...το έζησα στο survivor και συνεχίζει έως τώρα. Φυσικά ο κάθε λογικός νοήμων άνθρωπός καταλαβαίνει και αυτό μου αρκεί! Για αυτο και δεν βγήκα να κάνω δηλώσεις. Να είστε ΟΛΟΙ καλά με υγεία!!!


Στο δε βίντεο τον ακούμε να λέει: «Άκουσα ότι η Ελεονώρα Μελέτη σοκαρίστηκε με αυτά που άκουσε. Απλά εκεί που διάβασε για το εάν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρχει και παρενόχληση, δεν το πίστευε. Βέβαια μετά διάβασε λίγο παρακάτω που έλεγε εκτός αν πρόκειται για μια αρρωστημένη περίπτωση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

Και πρόσθεσε: «Τι πήγα να σώσω παρακάτω (όπως ισχυρίζεται η παρουσιάστρια) αφού όλα ήταν όπως βγήκε το κείμενο ολόκληρο. Αν το διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, βγάζει ένα νόημα. Τετάρτη σήμερα και δεν ήξεραν με τι να ασχοληθούν», είπε ο Γιώργος Κόρομι.

«Όλο αυτό ήταν κάπως αχώνευτο, δεν μπορώ να το χωνέψω», κατέληξε για τα σχόλια της παρουσιάστριας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!