GOSSIP

H Αθηνά Ευμορφιάδη είπε πως έκλαψε με τα αρνητικά σχόλια που διάβασε

Η πρωταθλήτρια kick boxing Αθηνά Ευμορφιάδη, πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, αλλά η ίδια εξομολογείται πως σοκαρίστηκε με κάποια αρνητικά σχόλια που είδε πως είχαν γίνει όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η Αθηνά έχει πλέον επιστρέψει στην αγκαλιά της κόρης της, της οικογένειάς της και του συντρόφου της και προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μάλιστα η κάμερα εκπομπής κατέγραψε την ενθουσιώδη υποδοχή που έκαναν στην Αθηνά τα παιδάκια στη σχολή που έχει η πρώην παίκτρια του Survivor.


Η ίδια μίλησε για το ατύχημα που είχαν στα χιόνια οι γονείς της, αλλά και για την αντίδραση του συντρόφου της όταν την είδε για πρώτη φορά μετά από μήνες παραμονής στο Survivor.


Παράλληλα μίλησε για μια ακόμη φορά για το πόσο σοκαρίστηκε με τα αρνητικά μηνύματα που διάβασε  όταν βγήκε από το Survivor.


Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο σύντροφός της ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στα πολύ αρνητικά μηνύματα που και ο ίδιος λάμβανε όσο η Αθηνά ήταν στο Survivor.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!