GOSSIP

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης δηλώνει πως είναι... φαν της Σπυροπούλου [βίντεο]

Σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, κλήθηκε να σχολιάσει πολλά από τα πρόσωπα και τα ριάλιτι της τηλεόρασης και ήταν και πάλι... καταπέλτης κατά πολλών, με μόνη ίσως εξαίρεση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Κάτι Ξαναψήνεται!

Όπως αναφέρει το mega.gr o Ιάσων Τριανταφυλλίδης με δηκτική διάθεση μίλησε για τα ριάλιτι.

«Ένα ριάλιτι με μάγειρες έχει επαγγελματική αποκατάσταση είναι αποδεκτό. Όταν βλέπεις ριάλιτι κατηγορίας «Survivor», «Φάρμα» και «Μπάτσελορ» του λυπόμουν αυτούς που πήγαιναν, γιατί γίνονταν ρεζίλι. Γιατί να δει κανείς ανθρώπους να ξεφτιλίζονται; Για να διασκεδάσω; Στη Ρώμη ζω να βλέπω λιοντάρια να τρώνε μονομάχους;  Το «Μπάτσελορ» είναι η απολυτή ξεφτίλα, όταν βγαίνουν έξω δεν ντρέπονται;», δήλωσε αρχικά.

Μεταξύ άλλων, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, τοποθετήθηκε για την ελληνική τηλερόραση και τους παρουσιαστές.

«Δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την Μαλέσκου, ξέρω ότι μιλάει ωραία ελληνικά, όλοι όμως δεν πρέπει να μιλάνε ωραία ελληνικά; Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι από τις αγαπημένες μου, πεθαίνω, τους αντιμετωπίζει σαν παιδάκια. Μην ρίξουμε τόσο χαμηλά την συζήτηση μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά. Δεν μου αρέσει ο ίδιος και το είδος της εκπομπής που είναι πάλι ο ίδιος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Γρήγορης Αρναούτογλου; Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο τόσο πολύ. Ο Τανιμανίδης δεν είναι που μαζί με έναν άλλον έβγαζαν τις μπλούζες κι έδειχναν τα μπράτσα τους και δεν δείχναμε το μέρος, αλλά τα μπράτσα;», πρόσθεσε.

Για την Αλίκη Βιουγουκλάκη αλλά και την τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης ήταν ξεκάθαρος.

«Όταν μιλάει ο εισαγγελέας καλό είναι εσύ να μην έχεις άποψη. Για αυτό ήταν λίγο άκαιρο να πει αυτά που είπε ο Ρουβάς. Ο Γιάννης Πάριος μου είπε πως σταρ ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη», τόνισε.

Το νέο βιβλίο του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη ονομάζεται η «Η τελειότητα της γοητείας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!