GOSSIP

Σφοδρότατη είναι η αντιπαράθεση Βαλάντη και Λάμπρου Κωνσνταντάρα [βίντεο]

Στα άκρα φαίνεται πως πηγαίνει πλέον η κόντρα ανάμεσα στο δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον τραγουδιστή Βαλάντη, αφού μετά την αποχώρηση και των δυο από το Survivor σήμερα τους είδαμε να ξεκινούν έναν πόλεμο δηλώσεων αλληλοεκτοξεύοντας απίστευτες κατηγορίες και ειρωνείες. 

Ο Λάμπρος έκανε δηλώσεις στις κάμερες λέγοντας πως δεν σκοπεύει να συναντηθεί ποτέ με το Βαλάντη και ανέφερε και τα ακόλουθα:

«Ο Βαλάντης έχει πολλά θέματα να λύσει. Έλεγε ψέματα για όλους, φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα σε γυναίκες. Είπε πολύ άσχημα λόγια, τα οποία αν τα βλέπατε… νομίζω ότι θα παύατε να ζητάτε την άποψη του Βαλάντη για ορισμένα θέματα. Η αξία αυτών που λέει ο Βαλάντης για μένα είναι υπό του μηδενός. Είναι τυχερός που υπήρχε μοντάζ, γιατί αν δεν υπήρχε μοντάζ, ο Βαλάντης θα έπρεπε να είναι αλλού τώρα και όχι εκεί που είναι».

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκα, ο Βαλάντης που παρακολουθούσε τις δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του απάντησε:

«Απορώ ακόμα πώς τολμά και λέει τέτοια πράγματα. Το ότι είναι τεμπέλης δεν το αρνείται κανείς από τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Λάμπρο. Εύχομαι όλα τα πράγματα να παίξουν στον αέρα. Ο Λάμπρος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μακάρι να παίξουν και πράγματα τα οποία δεν παίχτηκαν καθόλου. Δεν έχει με κάποιον άλλον να ασχοληθεί το παιδί αυτό για να πάρει μια διάσταση η παρουσία του στο παιχνίδι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!