GOSSIP

O Αλέξης Παππάς γλέντησε χθες παρέα με τη Ζένιου και πρώην Survivors

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου ήταν τα γενέθλια του Αλέξη Παππά και ο πρώην τηλεοπτικός Bachelor και πρώην παίκτης του Survivor, μετά και την επιβεβαίωση του χωρισμού του με την Αθηνά New York, γλέντησε τελικά χθες τα γενέθλιά του και φρόντισε να ξαναφουντώσει τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με άλλη πρώην παίκτρια του The Bachelor.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο Αλέξης Παππάς απόλαυσε το πρόγραμμα και διασκέδασε με τον Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο κ.α.

Μάλιστα, στην παρέα βρισκόταν και η Άννα Ζένιου από το “The Bachelor”, η οποία σύμφωνα με τις φήμες είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά τους τελευταίους μήνες αν και η ίδια πριν λίγες μέρες το είχε διαψεύσει.

Ο Αλέξης Παππάς έσβησε το κεράκι πάνω στην τούρτα –έκπληξη και δημοσίευσε και μερικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την έξοδό του.

Ακόμη, και η Άννα Ζένιου πόσταρε ένα βίντεο στα social media με τον Αλέξη Παππά και έγραψε: «Να σε χαιρόμαστε».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!