GOSSIP

Παυλίδου - Παπαγιάννης: Δείτε ποιοι ηθοποιοί πιθανά θα καταθέσουν στη δίκη

Τις προσεχείς ημέρες οι ηθοποιοί Μάνος Παπαγιάννης και Σοφία Παυλίδου θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, αφού και οι δυο έχουν καταθέσει μηνύσεις, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό που έκανε η ηθοποιός στο συνάδελφό της πριν από 4 χρόνια.

Το περιστατικό είχε συμβεί στο θέατρο Χυτήριο και τώρα μάθαμε πως μια ηθοποιός που θα εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της Παυλίδου, πιθανά θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με τα όσα θα καταθέσει.


Συγκεκριμένα, σήμερα στην εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκα, δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ανάμεσα στους έξι μάρτυρες υπεράσπισης υπάρχει μία πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση.

Πρόκειται για παλαιότερο θύμα του Μάνου Παπαγιάννη, το οποίο είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον ηθοποιό σε συνεργασία τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους.

Αυτή η γνωστή ηθοποιός ήταν και στην επίμαχη παράσταση «Πετάει, πετάει», στην οποία συνέβη το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου.

Παράλληλα σήμερα σε πρωινές εκπομπές είδαμε άλλους ηθοποιούς που συμμετείχαν σε αυτή την παράσταση να μιλούν για αυτή την πολύκροτη υπόθεση.

Συγκεκριμένα ακούσαμε το Σωτήρη Καλυβάτση να λέει πως κάποιοι οφείλουν να ζητούν έστω συγγνώμη μετά από καιρό και είπε πως ήδη έχει καταθέσει (υπέρ της Παυλίδου) ενώ και η Κόνι Μεταξά είπε πως ο δικηγόρος της είναι σε συνεννόηση με τον δικηγόρο της Παυλίδου, την οποία είχε στηρίξει και δημόσια μετά το επίμαχο συμβάν.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!