GOSSIP

O Kanye West παραδέχτηκε πως παρενοχλεί την Kim - Ζητά βοήθεια

Ο διάσημος ράπερ Kanye West φαίνεται πως δεν μπορεί με τίποτα να αποδεχτεί το γεγονός πως η Kim Kardashian αποφάσισε να τον χωρίσει και πως η ίδια έχει πλέον βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του κωμικού Pete Davidson.

Ο ίδιος ο ράπερ, μετά το διαζύγιο διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Julia Fox αλλά οι δυο τους χώρισαν πριν από λίγες ημέρες.


Και προφανώς η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου έπεσε... βαριά φέτος στον Kanye, που είναι γνωστό πως αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.


Έτσι ο ράπερ, άρχισε να βομβαρδίζει τα social media με αναρτήσεις που έδειχναν πως έστειλε ένα φορτηγάκι γεμάτο τριαντάφυλλα στο σπίτι της πρώην συζύγου του για τον Βαλεντίνο.


Παράλληλα άρχισε να ξεστομίζει απειλές και υβριστικά μηνύματα κατά του συντρόφου της Pete Davidson. Μάλιστα ζήτησε από τους φαν του να ουρλιάζουν Kimye (Kim και Kanye) κάθε φορά που βλέπουν την πρώην σύζυγό του μαζί με τον νυν σύντροφό της.


Ο ίδιος μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του απολογήθηκε και είπε πως προφανώς χρειάζεται βοήθεια για να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!