GOSSIP

Ο Γιωρίκας Πιλίδης δηλώνει πως δεν θα πήγαινε ποτέ ξανά στο Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα ο πρωταθλητής πάλης Γιωρίκας Πιλίδης που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και με το που πάτησε το πόδι του στο πλατό της εκπομπής, άκουσε... διθύραμβο για τις επιδόσεις του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος για πολλοστή φορά, κλήθηκε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του Βαλάντη και τόνισε και πάλι πως ο τραγουδιστής ήταν αυτός που βοηθούσε περισσότερο από όλους στην καλύβα, ενώ είπε και πάλι πως δεν τα πήγαινε καλά με τη Μυριέλλα και πρόσθεσε πως επειδή μπήκαν νέοι παίκτες στο Survivor, προφανώς της είπαν τα όσα λέγονταν εις βάρος της και για αυτό έχει ηρεμήσει.


Αναφέρθηκε δε ξανά στον Κατσαούνη και στην κόντρα που είχαν.

Στην πορεία κλήθηκε να πει το λόγο που τον οδήγησε στο να αποφασίσει να αποχωρήσει. Ο ίδιος εξήγησε πως ήδη από το 2015 έπαθε έλκος στο στομάχι όταν έκανε μια πολύ εξαντλητική δίαιτα ως αθλητής.
Στην πορεία αποκάλυψε πως δεν τον είχε ενοχλήσει εδώ και δύο χρόνια, αλλά μετά τις 12 πρώτες ημέρες στο Survivor άρχισε και πάλι να πονάει. 

Επίσης είπε πως όχι μόνο δεν μετανιώνει που αποχώρησε αλλά πως δεν θα πήγαινε ποτέ ξανά στο Survivor γιατί θεωρεί πως έκανε κακό στον εαυτό του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!