GOSSIP

H Kim Kasrdashian πόζαρε με δύο εξωφρενικά μικροσκοπικά μπικίνι [εικόνες]

Αν και φρεσκοχωρισμένη, αφού πέρυσι πήρε διαζύγιο από τον ράπερ και fashion designer Kanye West, η Kim Kardashian φέτος είχε κάθε λόγο0 να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο, αφού εδώ και μήνες δεν κρύβει τον έρωτά της για το διάσημο Αμερικανό κωμικό Pete Davidson.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Kim και ο Pete γιόρτασαν μαζί τον Βαλεντίνο στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται ο κωμικός του SNL καθώς έχει γυρίσματα.


Η Page Six αποκαλύπτει πως ο Pete νοίκιασε όλο τον τελευταίο όροφο του γνωστού νεοϋορκέζικου ξενοδοχείου Carlyle και το γέμισε με τριαντάφυλλα, ενώ τις τελευταίες μέρες οι παπαράτσι τους εντόπισαν να βγαίνουν συχνά μαζί τόσο στο Λος Άντζελες όπου ζει μόνιμα η Kim όσο και στη Νέα Υόρκη που είναι η έδρα του Pete. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Pete είναι τόσο ερωτευμένος που σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στο Λος Άντζελες.


Η ίδια η Kim ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους για τον Άγιο Βαλεντίνο και ανέβασε στο Instagram δύο πόζες της (στη μια φοιρά ένα ροζ και στην άλλη ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι) κρατώντας στα χέρια της μπαλόνια - καρδούλες που διαφημίζουν το δικό της brand εσωρούχων skims και δεν έκανε καμιά ανάρτηση με την έκπληξη που λέγεται πως της έκανε ο Pete.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!