GOSSIP

Ανατροπή στη νομική διαμάχη των ηθοποιών Παπαγιάννη - Παυλίδου

Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από όταν η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου κατηγόρησε για ξυλοδαρμό τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη με τον οποίο τότε συνεργάζονταν σε θεατρική παράσταση στο Χυτήριο και τώρα είχαμε μια μεγάλη ανατροπή στη νομική εξέλιξης αυτής της κόντρας.

Θυμίζουμε πως το 2018 η ηθοποιός κατηγόρησε τον συνάδερφό της ότι είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της και τότε είχαν αλληλομηνυθεί. Ωστόσο, τώρα μαθαίνουμε πως αντί να κάτσει στο εδώλιο ο Μάνος Παπαγιάννης, τελικά στο εδώλιο του κατηγορούμενο θα βρεθεί η Σοφία Παυλίδου.

Όπως μετάφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, «εξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίστερα στον Εισαγγελέα». 

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«’Όταν έγινε το επεισόδιο το 2018 στο χώρο εργασίας των δύο ηθοποιών, οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν. Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή  για τα περιστατικά έτσι όπως τα βίωσαν. Από εκεί και έπειτα σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίζεται από το άλλο. Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδερφό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά όταν έγινε το περιστατικό τη μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αυτό και το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο», είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!