GOSSIP

Η Αθηνά ξέσπασε κατά κάποιων στην πρώτη ανάρτησή της μετά το Survivor

Πίσω στην οικογένειά της, την κόρη της και τα αγαπημένα της πρόσωπα έχει πλέον επιστρέψει η 32χρονη Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία έκανε χθες Κυριακή μια ανάρτηση για τα όσα βίωσε αυτούς τους μήνες στο Survivor.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, επέστρεψε στην Αθήνα, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη της Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά κανένας από τους δυο δεν έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο.
Όμως η Αθηνά, λίγο πριν επιστρέψει στα... πάτρια εδάφη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και την είδαμε να εμφανίζεται ενοχλημένη με κάποια σχόλια που πιθανά διάβασε στα social media.


Θυμίζουμε πως όλοι οι παίκτες του Survivor με εξαίρεση το έπαθλο επικοινωνίας, δεν έχουν καμιά επαφή με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, όσο αυτοί παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.


Και η Αθηνά, αφού ευχαρίστησε όσους την στήριξαν και μίλησε και για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, ξέσπασε και κατά κάποιων που έκαναν πικρόχολα σχόλια.


«Δεν με αγγίζουν τα απάνθρωπα λόγια σας...» έγραψε, σε ένα σημείο, στην ανάρτησή της.


Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Σε λίγες ώρες ξανά στα πάτρια εδάφη! Έψαχνα να βρω μια Σημαντική νίκη μου να σας αφιερώσω. Ολες ήταν σημαντικές αλλά σαν αυτή που μέχρι το τέλος πάλευα να δω μια φωτογραφία της κόρης μου για μένα είχε την μεγαλύτερη αξία. Αυτά που ένιωσα σε αυτόν τον αγώνα θα μου μείνουν αξέχαστα θύμωσα έκλαψα πείσμωσα και τα κατάφερα! Σε όσους με στήριξαν μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια αφιερωμένη συμαντική μου νικη προς όλους εσας που πιστέψατε σε εμένα ακόμα και όταν εγώ πάλευα με τα Συναισθήματά μου. Το πιο σκληρό παιχνίδι στην ζωή μου το έπαιξα μέσα σε δυο μήνες..μάλλον το παιχνίδι αυτό έπαιξε μαζί μου..ευτυχώς η τρέλα που έχω κρατήθηκε καλά μέσα μου  ευτυχώς που πήγα προσγειωμένη σε αυτό το σκληρό παιχνίδι με την ζωή μου φτιαγμένη με πολύ κόπο και αγαπη εκεί έξω όποτε δεν με άγγιξε τίποτα παρά μόνο η αγαπη Και η έλλειψη των ανθρώπων που στερούμαι καθημερινά λόγω σκληρής δουλειάς. αυτά από εμένα το μεσημέρι επιτέλους στους δικούς μου ανθρώπους! Ένα Όμορφο σκληρό ταξίδι έφτασε στο τέλος του με το κεφάλι μου ψηλά χωρίς να με αγγίζουν τα απάνθρωπα λογια σας. Αυτοί είμαστε σαν λαος δυστυχώς… τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους!!! Ποτεεεε ποτέ ποτέ ποτέ… άαααμπλαλοι!!! @survivorgreece #survivor2022 #survivor»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!