GOSSIP

Ο Γιάννης Πάριος πέταξε μια κορυφαία ατάκα σε μια δημοσιογράφο [βίντεο]

Την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου ο μεγαλύτερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης και εκεί ήταν παρόντες και οι δυο του γονείς αλλά και τα αδέλφια του.

Η έκθεση του νεαρού καλλιτέχνη “πλην πυρός” ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα και την θάλασσα με το μπλε να είναι το κυρίαρχο χρώμα της, ένα χρώμα που και ο ίδιος αγαπά πολύ. Όπως ήταν αναμενόμενο, δίπλα του σε αυτή την τόσο ξεχωριστή για εκείνον μέρα ήταν η οικογένειά του.

Φυσικά στην έκθεση βρέθηκαν και τηλεοπτικές κάμερες και έκαναν δηλώσεις τόσο ο Γιάννης Πάριος, όσο και ο γιος του Good Job Nicky και ο Χάρης Βαρθακούρης.


Μάλιστα ο Γιάννης Πάριος κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει το ταλέντο των γιων του στη μουσική και το τραγούδι και να πει αν είναι αυστηρός μαζί τους.


Ωστόσο την πιο κορυφαία ατάκα την πέταξε ο τραγουδιστής όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε αν πιστεύει πως οι τραγουδιστές πρέπει κάποια στιγμή να σταματούν να τραγουδάνε (σ.σ. στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η Χάρις Αλεξίου που ανακοίνωσε πριν από μήνες πως σταματά την καριέρα της ως τραγουδίστρια).


Τότε ο Γιάννης Πάριος ανταπάντησε στη δημοσιογράφο απευθύνοντάς της μια ερώτηση για τη δική της καριέρα.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!