GOSSIP

Survivor: Ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη έστειλε ένα μήνυμα προς όλους

Μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές επιφύλασσε στους τηλεθεατές το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και μετά τα όσα είδαμε και ο σύντροφος της Αθηνάς  Ευμορφιάδη θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω social media.

H Αθηνά, μαζί με τους συμπαίκτες της Μυριέλλα, Ευρυδίκη, Αποστόλη και Λάμπρο ήταν όλοι τους υποψήφιοι για αποχώρηση και τελικά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αυτός που κλήθηκε να αποχωρήσει ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Όμως λίγο μετά την σχετική ανακοίνωση και η Αθηνά ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.


Λίγο μετά την ανακοίνωση της παίκτριας, ο σύντροφός της, Γιάννης Μαυροκορδάτος, ανέβασε στο Instagram stories, μέσω των οποίων δηλώνει τη στήριξή του.

Συγκεκριμένα είπε: «Για δεύτερη φορά ο κόσμος σου έδειξε πως σε αγαπάει και σε θέλει στο παιχνίδι. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Η δική μου τοποθέτηση; Στηρίζω πάντα τη δικιά σου και σωστή μόνο απόφαση. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά. Σε περιμένω» και ευχαρίστησε τους πάντες που στήριξαν όλο αυτό το διάστημα την πορεία της αθλήτριας του kick boxing στο Survivor.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!