GOSSIP

Η Μαρία Ηλιάκη... βουλώνει τα στόματα όσων σχολίασαν την εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, εδώ και λίγους μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους και η χαρά τους είναι απερίγραπτη, αλλά η ίδια η Μαρία, με μια ανάρτησή της αποκάλυψε πως για μήνες έγινε αποδέκτης πολλών δήθεν... καλοπροαίρετων σχολίων για την εγκυμοσύνη της.

Η Μαρία έγινε μητέρα σε ηλικία 44 ετών και ένα χρόνο μετά την εγκυμοσύνη της δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο που κυοφορούσε την κορούλα της και αποκάλυψε όλα τα πικρόχολα σχόλια που δέχονταν και ειδικά αυτά που έφεραν τον... μανδύα καλοπροαίρετων σχολίων και έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους.

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά "χαριτωμένα".. μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40..είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο…μπράβο αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές…να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι αλλά τέτοια "γλυκά" σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του "εγώ για καλό το λέω"…

Στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ένα χρόνο μετά.. απλά χαμογελάω …αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!