GOSSIP

Ο Παναγιωτόπουλος δεν πήγε στη δίκη του αλλά έβγαλε βόλτα το σκύλο του

Δεν εμφανίστηκε σήμερα 9/2 στη δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο όπου δικάστηκε δια των πληρεξούσιων δικηγόρων του ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος κατηγορείται για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο συντρόφου του εν αγνοία της. Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/2 ανακοινώθηκε η καταδίκη του

Όπως αναφέρει το protothema.gr ο παρουσιαστής καταδικάστηκε  από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή.

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της πλευράς της 30χρονης παθούσας για αναβάθμιση σε κακουργηματικές κατηγορίες, δεν έγινε δεκτό.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία κατέθεσε για την τραυματική της εμπειρία. Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείτο για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Η βόλτα με τον σκύλο


Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδειξε σήμερα πλάνα που αποδεικνύουν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, επέλεξε την ημέρα της δίκης του να παραμείνει στο σπίτι του και βγήκε μόνο για να πάει βόλτα το σκύλο του χωρίς να κάνει καμιά δήλωση.
 

Η έκκληση της 30χρονης

Όπως είπε η δικηγόρος της 30χρονης που τον έχει καταγγείλει, Σταυρούλα Πρίλη σε δηλώσεις της, "περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Η εντολέας μου και εγώ έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη".

Η ίδια έκανε έκκληση να μην καταγραφεί το πρόσωπό της με οποιονδήποτε τρόπο.

"Η πελάτισσά μου ζητεί να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της" είπε ακόμη η δικηγόρος και συμπλήρωσε: "Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα. Είμαστε ενώπιον του Πλημμελειοδικείου και από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα κινηθεί η διαδικασία".

Αναλυτικά, στη δήλωσή της στα ΜΜΕ η δικηγόρος ανέφερε:

"Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως". Και συμπλήρωσε:

"Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!