GOSSIP

Η Ραμόνα Βλαντή τώρα... έκραξε τις Παπαρίζου και Φουρέιρα [βίντεο]

Η Ραμόνα Βλαντή, ήδη από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, έχει δείξει πως συχνά... στάζει δηλητήριο όταν μιλά για το στιλ των celebrities και τώρα έστρεψε τα βέλη της κατά της Έλενας Παπαρίζου, της Ελένης Φουρέιρα αλλά και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου του GNTM.

Η Ραμόνα Βλαντή έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα πρωινής εκπομπής του MEGA και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον πρώην συζυγό της αλλά και τα παιδιά τους.

«Είμαι μια μαμά που είναι φίλη με τα παιδιά της, είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μου», τόνισε αρχικά. «Με τον πρώην σύζυγο μου έχω πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην Ελλάδα ερωτεύτηκα, μετρά από 1 χρόνο έμεινα έγκυος, παντρευτήκαμε και καταλήξαμε με 2 παιδιά. Δεν δέχομαι να μισήσω έναν άνθρωπο που έχω αγαπήσει τόσο πολύ.Οι φίλες μου είναι όλες Ελληνίδες, με στήριξαν, με αγκάλιασαν», δήλωσε. Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν είπε πως τα γνώρισε  μετά την τηλεόραση.

Όμως όταν κλήθηκε να σχολιάσει το στιλ Ελληνίδων celebrities, τότε και πάλι έσταξε χολή

«Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει. Της Έλενας Παπαρίζου της λείπει το κομμάτι του styling, τη βλέπω και λέω τί φόρεσε πάλι, πώς πάει με αυτά τα μαλλιά;», συμπλήρωσε.

«Η Ισμήνη στο GNTM δεν μου έδωσε τίποτα. Θα πήγαινα αν με καλούσαν για κριτή. Έχω σταματήσει κορίτσια στο δρόμο και τους έχω πει ότι πρέπει να γίνουν μοντέλα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!