GOSSIP

Αβάσταχτο πένθος για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Πέθανε η μητέρα της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η 41χρονη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, αφού μετά από μακροχρόνια νοσηλεία, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, είχε πριν λίγους μήνες μιλήσει δημόσια για τη μάχη που έδινε η μητέρα της με τον καρκίνο και η ίδια, εδώ και μήνες ταξίδευε διαρκώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, για να είναι στο πλευρό της μητέρας της.
Τώρα, η Σίσσυ Χρηστίδου, ανακοίνωσε μέσω social media πως η μητέρα της έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο και η ίδια έσπευσε να πει το στερνό αντίο στη μαμά της.

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια…

Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου..

Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση…

Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. ~ 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου και ανέβασε στο Instagram παιδικές φωτογραφίες με τη μαμά της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!