GOSSIP

Η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα γενεθλίων

Τα 44α γενέθλιά του γιόρτασε πρόσφατα ο Δημήτρης Λάλος, ο ηθοποιός που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής μετά το ρόλο του ως Μαθιός στη σειρά Σασμός.

Ο ίδιος, αν και πλέον έχει αποκτήσει αμέτρητες φαν, έχει δείξει πως έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του και την οικογένειά τους.


Και τώρα που είχε γενέθλια, η σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου, η οποία επίσης διατηρεί ένα πολύ διακριτικό προφίλ, αποφεύγοντας τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες του Λάλου με την κόρη του και με την ίδια και έγραψε το ακόλουθο τρυφερό μήνυμα: «Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει , το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι.  Απ’ το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλωνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν @lalos.dimitris».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Mavridou (@elenamavridou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!