GOSSIP

Χαμός έγινε στο αεροδρόμιο όταν έφτασε ο Βαλάντης από τον Άγιο Δομίνικο

Ο τραγουδιστής Βαλάντης, με τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, κατάφερε, αναμφισβήτητα να πρωταγωνιστήσει για πολλές ημέρες σε όλες τις gossip στήλες, αφού προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με τη στάση του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος, μολονότι έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετές ημέρες από το Survivor, μόλις πρόσφατα επέστρεψε στην Αθήνα και η άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν άκρως επεισοδιακή.


Δεκάδες ρεπόρτερ και κάμερες περίμεναν τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο ελπίζοντας να αποσπάσουν έστω και μια δήλωση του τραγουδιστή, απευθύνοντάς του συνεχώς ερωτήσεις όπως «έχεις μετανιώσει;» και γενικά επικράτησε πανικός!

O ίδιος απέφυγε να κάνει δηλώσεις και το μόνο που ακούστηκε να λέει είναι οι φράσεις «όλα τέλεια» και «σαν την Ελλάδα δεν έχει».


Πλάνα από την άφιξη του Βαλάντη, είδαμε χθες στην εκπομπή Όλα Γκουντ και φυσικά όλοι τώρα περιμένουν να δουν τί θα πει ο τραγουδιστής όταν αποφασίσει να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη μετά το Survivor, αφού όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ακόμα και τώρα όλοι για αυτόν μιλούν στον Άγιο Δομίνικο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!