GOSSIP

Συγκινεί ο Σαρμπέλ μιλώντας για τον όγκο που έβγαλε στο λαιμό [βίντεο]

Ο 40χρονος Κύπριος τραγουδιστής Σαρμπέλ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και όταν μίλησε με ειλικρίνεια για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε συγκίνησε τους πάντες.

Ο τραγουδιστής είπε για ποιο λόγο τα παράτησε όλα και έφυγε στο εξωτερικό, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη μαγειρική, αλλά και στη σύζυγό του και μίλησε και για το θάνατο του πατέρα του και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαρμπέλ αναφέρθηκε στα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω»

«Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια και νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο late night με τον Θέμη Γεωργαντά.

Δείτε αποσπάσματα από όσα είπε ο τραγουδιστής

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!