GOSSIP

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκαλύπτει την αμοιβή όλων των Μαχητών του Survivor

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η πρώην φιναλίστ του Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη και σε αυτή αποκάλυψε ακριβώς ποιο ήταν το ύψος της αμοιβής όλων των Μαχητών και φυσικά αναφέρθηκε ξανά στον πρώην νικητή του Survivor Σάκη Κατσούλη.

H Μαριαλένα εμφανίστηκε στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα στο τοπικό κανάλι της Θεσσαλίας Astra TV και αποσπάσματα από αυτή τη συνέντευξη είδαμε σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της Τσιμτσιλή.

«Ο Σάκης είχε τη λάμψη του. Ο κόσμος τον ξεχώρισε και κέρδισε το Survivor. Οι φετινοί παίκτες έχουν αντιγράψει χαρακτήρες και συμπεριφορές του περσινού παιχνιδιού. Η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήταν πολύ λίγα γι’ αυτά που περάσαμε.

Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά. Τα συμβόλαια των διασήμων διαφέρουν, άλλα υπογράφει ο ένας και άλλα ο άλλος. Στους μαχητές όμως, είναι ίδια τα λεφτά», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Την ίδια μέρα που χώρισα με τον Σάκη δήλωσα συμμετοχή στο Survivor. Όταν είδα τον Σάκη και τη Χριστίνα, είπα “ήρθαν να παίξουν με την ψυχολογία μου”. Στη ζωή μου δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες, αλλά το Survivor με έκανε να τα ξαναβρώ με τον Σάκη».

 

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη της Μαριαλένας, αλλά και του παρουσιαστή Κώστα Τσουρού, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, στο ακόλουθο βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!