GOSSIP

Ο Ασημακόπουλος είπε πως ένιωσε ξανά... Survivor όντας εγκλωβισμένος

Ο πρώην παίκτης του Survivor και σχεδιαστής Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ένας από τους πολλούς οδηγούς που εγκλωβίστηκαν χθες στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδας και ο ίδιος είπε πως ένιωσε ξανά σαν να είναι... Survivor.

O ίδιος χθες το μεσημέρι, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που τον έδειχνε εγκλωβισμένο στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό.


«Υπάρχει διάθεση !!!  Δεν πιστεύω ότι θα πάω σπίτι μου σήμερα…» έγραφε πριν από 23 ώρες και τελικά οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν αφού έκανε πέντε ώρες για να διασχίσει μια μικρή απόσταση και να μπορέσει τελικά να βγει από την Αττική Οδό, την οποία είχε χρησιμοποιήσει φεύγοντας από το στούντιο της εκπομπής της Καινούργιου όπου ήταν χθες καλεσμένος.


«Από τις 12:00 όπου και αναχώρησα από το στούντιο για το σπίτι έμεινα στο αυτοκίνητό μου εγκλωβισμένος μέχρι τις 17:00. Αρχικά δεν πανικοβλήθηκα, αλλά όταν είδα να περνάνε οι ώρες και να είμαστε τόσα οχήματα σε ακινησία, τότε είπα πως αν δεν κάνω κάτι άμεσα θα μείνω εδώ όλη τη νύχτα. Όσο περνούσε η ώρα συνομίλησα με οδηγούς και περαστικούς, βοηθώντας ο ένας τον άλλο με κάθε τρόπο. Φτάσαμε σε σημείο να μοιραζόμαστε τρόφιμα τα οποία είχε ένας νεαρός  άνδρας πάνω του. Αργά το μεσημέρι και με τον χιονιά να μην σταματά, αποφασίσαμε όλοι μαζί σαν παρέα που γίναμε, να εγκαταλείψουμε τα οχήματά μας προκειμένου να βγούμε πεζή από την Αττική Οδό.
Σκαρφαλώσαμε και πηδήξαμε τις μάνδρες, από εκεί βγήκαμε σε μια αλάνα, βγήκαμε σε κεντρικό δρόμο. Εκεί κάναμε μια στάση προκειμένου να βοηθήσουμε και έναν ακόμη οδηγό που είχε εγκλωβιστεί. Ένιωσα και πάλι Survivor»» είπε στο tlife.gr
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@george_asimakopoulos)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!