GOSSIP

Η Ράνια Κωστάκη εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό για 18 ώρες [βίντεο]

Χάος επικρατεί από το μεσημέρι της Δευτέρας στο οδικό δίκτυο της Αττικής, μετά τη σφοδρή επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα, και χιλιάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε μεγάλες οδικές αρτηρίες με τα πιο σοβαρά προβλήματα να εστιάζονται στην Αττική Οδό. Εκεί εγκλωβίστηκε και η Ράνια Κωστάκη, η οποία επέστρεφε στην Αθήνα από την Κύπρο.

Η ίδια περιέγραψε τον απίστευτο Γολγοθά που βίωσε προσπαθώντας να φτάσει στην Αθήνα και τελικά η ίδια φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι στη Γλυφάδα.

«Μετά από 16 ώρες κατάφερα να φτάσω στη Γλυφάδα, σε φιλικό σπίτι. Ταξίδευα από την Κύπρο για το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, αφού κάναμε μία ώρα να προσγειωθούμε, φεύγοντας από εκεί, μπήκαμε στην Αττική Οδό, στις 13:10 το μεσημέρι. Μας είπαν να περάσουμε, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα ότι πιο κάτω υπάρχουν εκχιονιστικά», είπε και πρόσθεσε:

«Στο ξενοδοχείο στην έξοδο της Κάντζας, μείναμε ακινητοποιημένοι, μέχρι περίπου τις 05:30 το πρωί. Δεν ήρθε ποτέ κανένας άνθρωπος, ήρθα στις 4 περίπου για το αν θέλαμε κουβέρτες και νερά. Εμείς είχαμε και καύσιμα και φαγητά, αλλά για καλή μας τύχη ήμασταν κοντά στο βενζινάδικο. Μπροστά και πίσω από εμάς υπήρχε πολύς κόσμος. Η χιονόπτωση ήταν πολύ έντονη».

«Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που μας γύρισαν προς τα πίσω, προς το αεροδρόμιο. Μας ενημέρωσαν ότι έχει πολύ κόσμο στο αεροδρόμιο ή θα έπρεπε να πάμε από της Βάρης-Κορωπίου. Πολύς κόσμος δεν μας ακολούθησε γιατί δεν γνώριζαν. Εμείς πήγαμε με δικό μας ρίσκο», κατέληξε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!