GOSSIP

Έξω φρενών έκανε τους Σκορδά - Παπαδάκη ο δικηγόρος του ιερέα [βίντεο]

Η υπόθεση του ιερέα στην Αθήνα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης έχει προκαλέσει νέο μεγάλο ντόρο και σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα κατάφερε διαδοχικά να φέρει σε πολύ οριακό σημείο τους παρουσιαστές πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών.

Αρχικά είδαμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά του, όταν άκουσε τον κ. Θεοδωρόπουλο να λέει πως η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει κατηγορήσει τον παρουσιαστή, αφήνοντας αιχμές για παρενόχληση. Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ένα πρωτοφανές και άκρως δικαιολογημένο ξέσπασμα.

Δικηγόρος: Οι ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον βιασμό τους. Δεν δικάζουμε με καταθέσεις και με την ψυχή, ο δικαστής θα δει στοιχεία.

Γ. Παπαδάκης: Εγώ εύχομαι ποτέ να μην τύχει σε πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντός σας, για κανέναν παιδί κάτι τέτοιο. Είπατε ότι θα έπρεπε αμέσως να πάει να καταγγείλει τον βιασμό της. Αντιλαμβάνεστε την κατάσταση αυτού του κοριτσιού;

Δικηγόρος: Έχει γίνει της μόδας μετά την κ. Μπεκατώρου…

Γ. Παπαδάκης: Μα τι λέτε τώρα; Ακυρώνεται όλο αυτό το κίνημα που δημιουργήθηκε και επιτέλους οι γυναίκες άνοιξαν το στόμα τους. Είπατε κάτι το οποίο είναι επιλήψιμο, είπατε ότι ακυρώνεται την όποια καταγγελία που δεν έγινε έγκαιρα.

Δικηγόρος: Εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτιδά σας και έχει αφήσει αιχμές.

Γ. Παπαδάκης: Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για μένα; Τι έχει αφήσει για μένα; Τώρα πες το! Τώρα προβοκάτορα, τι έχει αφήσει; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη!

Δικηγόρος: Η κ. Αντωνοπούλου έχει αφήσει αιχμές για σας.

Γ. Παπαδάκης: Θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου! Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου! Πάρτε τον! Ντροπή σου αλητήριε!

Ο Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για το ξέσπασμά του και είπε πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη για τα όσα έγιναν.
 

Αντίστοιχα σκηνικά είδαμε λίγο αργότερα και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Αρχικά, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε και στον... καβγά που είχε με τον Παπαδάκη και είπε: «Εγώ θα κινηθώ εναντίον του κ. Παπαδάκη, γιατί ο κ. Παπαδάκης, όταν θα μιλάει για το κίνημα #metoo…». Η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε λέγοντας: «Δεν σας ρωτήσαμε για τον κ. Παπαδάκη». Μετά από μια έντονη στιχομυθία, ο δικηγόρος έβγαλε το ακουστικό του για να αποχωρήσει.

Τελικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παρέμεινε στην εκπομπή και λίγο αργότερα έκανε χαμό…

«Μην φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή «οφείλετε» να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα. Είπατε ότι είναι μόδα οι βιασμοί για να παίζει το δικό σας όνομα στα site και να σας καλούν στις εκπομπές. Έτσι κάνετε καριέρα; Κάνετε έτσι καριέρα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ακολούθησαν τα εξής:

Δικηγόρος: Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;

Φ. Σκορδά: Με πάρα πολλή δουλειά.

Δικηγόρος: Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείτε εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι νέες απαράδεκτες εκφράσεις οδήγησαν στη λήξη της σύνδεσης, ενώ προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό στους συντελεστές της εκπομπής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!