GOSSIP

Βαρύ πένθος για την Ανίτα Μπραντ μετά το θάνατο του πατέρα της [εικόνες]

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η make up artist Ανίτα Μπραντ, η σύζυγος του γνωστού φωτογράφου και παρουσιαστή Χάρη Χριστόπουλου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, τον οποίο λάτρευε.

Ο πεθερός του Χάρη Χριστόπουλου, πέθανε πριν από περίπου 10 ημέρες και τότε η Ανίτα, είχε ανεβάσει στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τον μπαμπά της και έκτοτε δεν έκανε καμιά ανάρτηση.
 

 

Τώρα η ίδια, θέλησε με μια ανάρτησή της στο Instagram, να εξηγήσει γιατί αυτές τις ημέρες δεν κάνει αναρτήσεις και να ευχαριστήσει όσους τις έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα για τον μπαμπά της.


Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα της και έγραψε, μεταξύ άλλων: «τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!