GOSSIP

Νέο διαζύγιο για την Pamela Anderson - Χωρίζει και τον τέταρτο σύζυγό της

Το πέμπτο διαζύγιο θα πάρει η εκρηκτική χολιγουντιανή σταρ Pamela Anderson, αφού ο γάμος της με τον σωματοφύλακά της Dan Hayhurst, τελειώνει μετά από μόλις ένα χρόνο.

Η 54χρονη σταρ συνολικά έχει κάνει 6 (!) γάμους (ο πέμπτος γάμος της με τον μεγιστάνα παραγωγό του Χόλιγουντ Jon Peters απλά ακυρώθηκε μετά από λίγες μέρες ενώ παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ Rick Solomon) και έχει αποκτήσει δύο γιους με τον πρώτο σύζυγό της, το διάσημο μουσικό Tommy Lee. Επίσης έχει παντρευτεί για μόλις ένα χρόνο με το διάσημο μουσικό Kid Rock


Η ερωτική ζωή της, πάντα ήταν άστατη, γεμάτη ειδύλλια με πασίγνωστους αθλητές, μουσικούς, επιχειρηματίες και πρόσωπα της σόουμπιζ αλλά η ίδια έλεγε πως βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του σωματοφύλακά της, όταν οι δυο τους βρέθηκαν πολύ... κοντά λόγω της καραντίνας που επιβλήθηκε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2020 και μαζί συνέχιζαν να έχουν έντονη φιλοζωική ακτιβιστική δράση, αφού οι ίδιοι είπαν πως η αγάπη τους για τα ζώα ήταν αυτή που τους ένωσε.

H Page Six σε δημοσίευμά της επιβεβαιώνει την είδηση πως η Pamela κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και επικαλείται πηγή από το φιλικό κύκλο του πρώην ζεύγους που λέει πως ενώ στην αρχή το ζευγάρι ήταν απόλυτα ευτυχισμένο στην πορεία η στάση του Dan άλλαξε και μάλιστα αναφέρεται πως ο Dan "φέρονταν σαν.. κόπανος στην Pamela". 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!