GOSSIP

Ο Ντέμης Νικολαίδης συγκινεί μιλώντας για τα δυο παιδιά του [βίντεο]

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά το διαζύγιό του με τη Δέσποινα Βανδή πολύ σπάνια αναφέρεται στην προσωπική ζωή του, αλλά τώρα σε νέα συνέντευξή του, έκανε μια εξαίρεση και μίλησε για τα παιδιά του. 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Game Night» στον «Sport 24» και ήταν εμφανέστατα συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στην κόρη και το γιο που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.


Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το ρόλο του ως πατέρας είπε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν».

Δελιτε το σχετικό απόσπασμα που ανέβασε το protothema.gr

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!