GOSSIP

Αυτή η πάμπλουτη καλλονή λέγεται πως θέλει να πάει στη Eurovision

Το επίθετό της είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη, καθώς είναι γόνος μιας πασίγνωστης οικογένειας και τώρα ακούγεται έντονα η φημολογία πως πιθανά θα τη δούμε στον προσεχή διαγωνισμό της Eurovision στην Ιταλία.

Ο λόγος για την 28χρονη Victoria Swarovski, την ξανθιά καλλονή από την Αυστρία που είναι η γνωστή στη χώρα της ως η χρυσή κληρονόμος του Οίκου Swarovski.


Η Victoria, έχει... καλλιτεχνική φλέβα και ασχολείται εδώ και χρόνια με το τραγούδι και τώρα ακούγεται έντονα η φήμη πως θέλει να εκπροσωπήσει τη χώρα της στη Eurovision.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ogaegreece.com το τελευταίο 24ωρο τα ΜΜΕ της Αυστρίας αλλά και της Γερμανίας κάνουν λόγο για την επιθυμία της να λάβει μέρος στον φετινό διαγωνισμό.

Η Victoria Swarovski ήδη από τα 17 της χρόνια είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Sony. Το πρώτο της single με τίτλο One In A Million ήταν 9 εβδομάδες στα αυστριακά charts και κατάφερε να μπει και στο Top 50 της Γερμανίας. Έχει κάνει επίσης εμφάνιση με τον παγκοσμίως γνωστό Γάλλο παραγωγό house μουσικής και DJ, David Guetta, μπροστά σε 25.000 άτομα.

Πατήστε εδώ για να αποδεχτείτε τα cookies εμπορικής προώθησης και να ενεργοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο

Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια γνωστής εταιρίας καλλυντικών και διατελεί παρουσιάστρια του χορευτικού σόου Let’s Dance στο RTL.

Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με άλλους καλλιτέχνες, όπως τον ράπερ Prince Kay One και επίσης διαφαίνεται και μια συνεργασία με τον DJ LUM!X, που είναι ανάμεσα στα 4 υποψήφια ονόματα για την εκπροσώπηση της Αυστρίας φέτος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!