GOSSIP

Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου - «Μου έλεγαν να πεθάνω και να μην κάνω παιδί»

Τα απίστευτα σχόλια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα social media με αφορμή την υπόθεση του βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονική, αλλά και την υπόθεση της διαρροής ροζ βίντεο της Τούνη, είχαν σαν αποτέλεσμα σήμερα να δούμε απίστευτα ξεσπάσματα από παρουσιαστές της tv.

Αρχικά σήμερα το πρωί είδαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να απολογηθεί και να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μετά το σάλο που προκάλεσαν τα όσα είπε για "νέους και ωραίους" και τον Κώστα Φραγκολιά να βγαίνει εκτός εαυτού on camera.

To ίδις συνέβη λίγο αργότερα και με την Κατερίνα Καινούργιου που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε πλάι στους συνεργάτες της.

«Παιδιά, δεν καταλαβαίνω! Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ για όλο αυτό που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στα social media! Ξέρω, είχε ξέσπασμα και στο Happy Day πριν αλλά θα το κάνω και γω. Ειλικρινά σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία παιδιά! Πεσ’ τε την στους θύτες όσο θέλετε! Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση, κανέναν λόγο και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν χίλια δυο δικά τους προβλήματα και εσείς να βαράτε και άλλο και να πονάνε».

«Θέλω να στηρίξω και την Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσω. Η κοπέλα το δικαιολόγησε και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Όμως, πραγματικά, μου κάνουν επίθεση ακόμα και στο ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με την Τσιμτσιλή» τόνισε, με δάκρυα στα μάτια, η Κατερίνα Καινούργιου. «Δηλαδή ειλικρινά είστε… Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να εύχεστε τέτοια πράγματα και να καταριέστε; Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος και να βγει την επόμενη ημέρα να ζητήσει συγνώμη. Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα τον στηρίξω τον Δημήτρη όταν είναι ο σύντροφος του θύματος».

«Να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να έχεις μετά και μια γενικότερη επίθεση… Λες, τι γίνεται τώρα Θεέ μου; Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ, παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου επειδή έκανα το αυτονόητο; Στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος».

Τέλος, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να την αγκαλιάζει, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως «μου έλεγαν να πεθάνω και να μην κάνω παιδί επειδή στήριξα εσένα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!