GOSSIP

Βίκυ Κάβουρα: «Στο Instagram όλοι θέλουν να με παντρευτούν, από κοντά κανένας»

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα και σε αυτή εξομολογήθηκε πως πηγαίνει εδώ και χρόνια σε ψυχολόγο, μίλησε για τις προτάσεις γάμου που δέχεται συχνά και διέψευσε κατηγορηματικά πως είναι ξανά ζευγάρι με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Βίκυ Κάβουρα πηγαίνει από μικρή ηλικία σε ψυχολόγο, γιατί ήθελε να μιλάει σε κάποιον χωρίς φίλτρα. Η ίδια δεν διστάζει να… κουνήσει το μαντήλι και να φύγει όταν τη θίγει κάτι.

«Στο Instagram όλοι θέλουν να με παντρευτούν, από κοντά κανένας. Οι άντρες φοβούνται να φλερτάρουν», δήλωσε.

«Υπάρχουν πράγματα στην τηλεόραση που με τίποτα δεν θα ήθελα να κάνω. Στο Dancing With the Stars δεν πέρασα καλά, αλλά τότε δεν μίλησα, στενοχωρήθηκα, είπε.

Η ίδια δηλώνει μοναχικός άνθρωπος και ότι δεν έχει τύχει να μάθει απιστία συντρόφου της. Πάντως, δεν θεωρεί ότι η απιστία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα, ενώ δήλωσε πως έχει βιώσει και έχει κάνει σκηνές ζηλοτυπίας.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Βίκυ Κάβουρα αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω γιατί υπήρξε το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο. Δεν ξέρω και γιατί με ρωτάνε ακόμα! Βεβαίως και πήρα τηλέφωνο να μάθω αλλά δεν βγάζεις άκρη, είναι θλιβερό. Βαριέμαι να ασχοληθώ κι άλλο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!