GOSSIP

Μάθαμε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε παρέα με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Το 2021 ήταν η χρονιά που το Πανελλήνιο σοκαρίστηκε με την αποκάλυψη πως ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνησε τη σύζυγό του Κάρολαϊν και στο φινάλε της χρονιάς, όλοι σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για revenge porn και ανάρτηση ροζ βίντεο στο Διαδίκτυο. Και τώρα μάθαμε πως αυτοί οι δύο άντρες γνωρίζονταν.

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αποκάλυψε πως ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, που είναι γνωστό πως διατηρεί εξοχικό στην Αλόννησο (το νησί όπου μεγάλωσε η άτυχη Κάρολαϊν) είχε γνωριστεί με τον προφυλακισμένο κατ' ομολογία δολοφόνο.


Συγκεκριμένα σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και σύμφωνα με όσα μετέφερε σε ρεπορτάζ η Κέλλυ Χεινοπώρου, πολλοί δηλώνουν πως οι δυο άντρες έκαναν παρέα και πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε και την άτυχη Κάρολαϊν:

«Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι 200-300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Κάρολαϊν. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Κάρολαϊν από μικρό παιδί. η Κάρολαϊν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης. Μάλιστα, έκαναν και καταδύσεις μαζί, άνθρωποι θυμούνται ότι έκαναν και οι τρεις: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλο».

«Επιπλέον, ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!