GOSSIP

Νέα εισαγωγή σε νοσοκομείο έκανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης [βίντεο]

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους φαν του και συγγενείς του, η κατάσταση της υγείας του γνωστού καλλιτέχνη Γιάννη Φλωρινιώτη, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο 74χρονος τραγουδιστής εισήχθη ξανά σε νοσοκομείο, λίγες μόνο ώρες μετά το αρχικό εξιτήριο που είχε πάρει μέσα στις γιορτές.

Ο γνωστός τραγουδιστής εισήχθη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει λοίμωξη δευτέρου βαθμού και το οξυγόνο του είναι αρκετά χαμηλό.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Κύπρο, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, παρουσίασε ακόμη πιο βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του και χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης.

«Από εχθές μεγάλα sites γράφουν ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει πολύ χαμηλό οξυγόνο, έχει τη βοήθεια μηχανημάτων. Είναι καλύτερα. Την Παρασκευή ήρθε από την Κύπρο, είχε μείνει και εκεί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, και από την Παρασκευή νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν έχει κορωνοϊό», εξήγησε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Η ψυχολογία του είναι καλή, είναι καλά. Αλλά έκανε Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!