GOSSIP

Δείτε τις 2 τούρτες που χάρισε στη Μαίρη Συνατσάκη μια διάσημη φίλη της

Τα 37α γενέθλιά της, γιόρτασε στις 27/12 η Μαίρη Συνατσάκη και η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και influencer, δέχτηκε αμέτρητες ευχές, αλλά και δύο υπέροχες τούρτες - δώρο.

Η ίδια η Μαίρη, μας έδειξε τις δύο τούρτες -υπερπαραγωγή, που μάλιστα τις δημιούργησε η διάσημη ηθοποιός και φίλη της Άντα Λιβιτσάνου και πραγματικά είναι υπέροχες.

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης που έκανε στο Instagram η παρουσιάστρια και ηθοποιός έγραψε:

«Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου αλλά με τις ωραιότερες τούρτες της ζωής μου! BOO-037 σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κάθε χρόνο! Με τιμάτε και με δυναμώνετε! Μου είπαν κάνε μια ευχή πριν σβήσεις τα κεράκια κι ευτυχώς που μου έφτιαξαν δυο τούρτες μπας και χωρέσω τις ευχές. Θέλω του χρόνου να μην έχουμε κάνει τεστ για να βρεθούμε, να μην φοράμε μάσκες, να μην κρατάμε αποστάσεις, να μην χάνονται τόσοι άνθρωποι καθημερινά, να μην είμαστε τόσο διχασμένοι, να μην φοβόμαστε τόσο, να μην αγχωνόμαστε τόσο… θέλω του χρόνου να αγκαλιαζόμαστε ξανά ελεύθερα • [ η παράδοση είναι η @adalivitsanou να μου φτιάχνει τις τούρτες μου αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της] [Θα έχουμε να τρώμε μέχρι του χρόνου mairiboomer joke alert] [μετρημένοι στα δάχτυλα πολύτιμοι φίλοι μου, είσαστε θησαυρός!]».

 

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης που έκανε στο Instagram η παρουσιάστρια και ηθοποιός έγραψε: «Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου αλλά με τις ωραιότερες τούρτες της ζωής μου! BOO-037 σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κάθε χρόνο! Με τιμάτε και με δυναμώνετε! Μου είπαν κάνε μια ευχή πριν σβήσεις τα κεράκια κι ευτυχώς που μου έφτιαξαν δυο τούρτες μπας και χωρέσω τις ευχές. Θέλω του χρόνου να μην έχουμε κάνει τεστ για να βρεθούμε, να μην φοράμε μάσκες, να μην κρατάμε αποστάσεις, να μην χάνονται τόσοι άνθρωποι καθημερινά, να μην είμαστε τόσο διχασμένοι, να μην φοβόμαστε τόσο, να μην αγχωνόμαστε τόσο… θέλω του χρόνου να αγκαλιαζόμαστε ξανά ελεύθερα ( παράδοση είναι η @adalivitsanou να μου φτιάχνει τις τούρτες μου αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της) [Θα έχουμε να τρώμε μέχρι του χρόνου mairiboomer joke alert] [μετρημένοι στα δάχτυλα πολύτιμοι φίλοι μου, είσαστε θησαυρός!]».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ada Livitsanou (@adalivitsanou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!