GOSSIP

Οι Στρατής και Συνατσάκη πλέον συζούν και μας το έδειξαν με ένα βίντεο

Την ίδια στέγη μοιράζονται πλέον ο 29χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός Ίαν Στρατής και η 36χρονη παρουσιάστρια και influencer Μαίρη Συνατσάκη και φρόντισαν να το αποκαλύψουν με ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Η Μαίρη Συνατσάκη μετακομίζει ξανά, αλλά αυτή τη φορά θα μείνει με τον καλό της, Ίαν Στρατή, κάτω από την ίδια στέγη. Παρόλο που πριν μερικούς μήνες άλλαξε σπίτι, τώρα αποφάσισε να εγκατασταθεί σε ένα μεγαλύτερο, ώστε να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της.

«Στο σπίτι που ήμουν, είμαι. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω. Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής, πάντως. Χωράμε και σε μικρά σπίτια» είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στο «Πρωινό» η διάσημη YouTuber, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους όχι μόνο ότι μετακόμισε, αλλά και ότι πρόκειται να συγκατοικήσει με τον Ίαν Στράτη.

Η όμορφη influencer δημοσίευσε πλάνα από τη μετακόμιση και τη διαδικασία της τακτοποίησης. Το βίντεό της κλείνει με μία σκηνή από τα «Φιλαράκια», όπου η Μόνικα θα συγκατοικούσε με τον Τσάντλερ και έκλαιγε από τη χαρά της που θα μείνει με αγόρι!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!