GOSSIP

Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον τελικό του The Voice

Η 16χρονη Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, είναι από το βράδυ της περασμένης Κυριακής η νικήτρια του φετινού κύκλου του The Voice και ο Σάκης ως coach έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, αφού και οι δυο φιναλίστ του τελικού ήταν από την ομάδα του.

Ο ίδιος πριν λίγες ώρες θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω Instagram, και αφού ανέβασε μια φωτογραφία με τη νικήτρια του The Voice, φρόντισε να κάνει tag όλους τους διαγωνιζόμενους της ομάδας τους και να ευχαριστήσει τους πάντες.


«Το φετινό Voice έφτασε στο αποκορύφωμα του, αφήνοντας πίσω του την αίσθηση μιας μοναδικής εμπειρίας! Η αγάπη που δείξατε για το #teamsakis καθώς και η νίκη της ξεχωριστής μας @annaargyrouu με γεμίζουν με χαρά κι ευγνωμοσύνη!
Ευχαριστώ όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με το ταλέντο τους, τους πιο αγαπημένους coaches @helenapaparizouofficial @panosmouzourakis
@argiros_konstantinos , και τον @giorgoslianoss ,όλους τους συνεργάτες, τον μαέστρο και την ορχήστρα, τους συντελεστές και την εξαιρετική ομαδα παραγωγής του @thevoiceofgreece στον @skaitv.gr που μας στήριξαν καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, την @minosemi_official για την πίστη που έχουν στους νέους καλλιτέχνες, και φυσικά την @katiazygouli για την απαράμιλλη στήριξη και αγάπη της!

Φύγαμε για τα επόμενα! » έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!