GOSSIP

Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Δείτε τι αποκάλυψε δικηγόρος

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι καταγγελίες που γίνονται κατά του άλλοτε παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, αλλά και κατά άλλων προσώπων καθώς τις τελευταίες ημέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι καταγγελίες για revenge porn είναι πολλές και σήμερα γνωστός δικηγόρος, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή τρεις νέες κατηγορίες.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, σχετικά με τρεις νέες υποθέσεις που έχουν έρθει στο «φως» με προσωπικά βίντεο γυναικών που «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο από πρώην συντρόφους τους.

Συγκεκριμένα, πρώην σύντροφος κοπέλας έστειλε προσωπικά τους βίντεο σε κοινούς τους φίλους, και έχει καταδικαστεί πρωτοβάθμια. Παράλληλα, μοντέλο μήνυσε τον πρώην σύντροφό της γιατί ανέβασε φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες ανηλίκων, ενώ επιχειρηματίας έκανε αγωγή στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι παρουσιαστής, γιατί έδειξε προσωπικό βίντεο στον νυν σύντροφό της.

«Για την πρώτη υπόθεση ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί πρωτοβάθμια σε 4 χρόνια φυλάκιση. Διατηρούσε σχέση με μία κοπέλα και επειδή τον χώρισε θεώρησε σωστό να διαρρεύσει βίντεό τους σε τρίτους, στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε η κοπέλα και σε πολιτικό κόμμα που συμμετείχε», είπε ο κ. Λύτρας.

«Η άλλη υπόθεση είναι για κορίτσι νέο που είναι μοντέλο που όταν χώρισε, ο πρώην σύντροφός της έκανε μοντάζ σε φωτογραφίες και βίντεό της, και τις “ανέβασε” σε site τέτοιου περιεχομένου. Η συγκεκριμένη κοπέλα επειδή ήταν γνωστή, παρά ότι υπήρξε εισαγγελική εντολή για να “κατέβει” το υλικό, μετά τις αναπαραγωγές αυτό δεν ήταν δυνατόν», συνέχισε ο ίδιος.

«Η τρίτη υπόθεση αφορά σε παρουσιαστή – πανελίστα, και όχι δημοσιογράφο, που θεώρησε πρέπον ένα βίντεο που είχε με την τότε σχέση του, αφού χώρισε, να το δείξει στον νέο σύντροφο της κοπέλας», πρόσθεσε.

Νέα καταγγελία για το Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Εχτές το βράδυ αργά ήρθα σε επαφή με μία κοπέλα που ήταν σε χάλια κατάσταση και έχει μια καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που έχει “ανεβάσει” βίντεο και φωτογραφίες αυτής της κοπέλας σε σχετικά sites. Η κοπέλα ήταν σε τραγική κατάσταση, το ανακάλυψε τώρα, μετά την καταγγελία που έγινε. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία για αυτή την υπόθεση, θα κάνουμε μήνυση για να προχωρήσει δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση», αποκάλυψε ο κ. Λύτρας.

«Η διαρροή προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο είναι πλημμέλημα. Τώρα συζητείται πάλι να γίνει κακούργημα. Το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται κάθε φορά που σκάει ένα θέμα να αλλάζουν οι νόμοι. Αυτά πρέπει να προβλεφθούν από πριν. Δε γίνεται να αλλάζει η νομοθεσία μέσω των ΜΜΕ», τόνισε κλείνοντας ο κ. Λύτρας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!