GOSSIP

Φωτογράφος επιμένει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έφυγε για Μεξικό

Πληθώρα δημοσιευμάτων και τηλεοπτικών ρεπορτάζ, ήθελαν τον άλλοτε παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, να έχει φύγει από την Ελλάδα, μαζί με τη σύζυγό του, αλλά σήμερα κάποιος διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Θυμίζουμε πως μετά το σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες που έγιναν γνωστές εις βάρος του παρουσιαστή, πολλοί αρχικά έλεγαν πως ο ίδιος, έφυγε για Αλόννησο για να αποφύγει την περαιτέρω δημοσιότητα, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο, τηλεοπτικά ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο παρουσιαστής και η σύζυγός του εθεάθησαν σε αεροδρόμιο και πως αναχώρησαν για εξωτερικό, με πιθανό προορισμό του ταξιδιού τους το Μεξικό.


Ωστόσο σήμερα, ένας φωτογράφος ισχυρίζεται πως είδε χθες Κυριακή τον παρουσιαστή στη Θεσσαλονίκη!

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά στα μάτια μου το αυτοκίνητο, μεσημέρι προς απόγευμα», είπε ο φωτογράφος Νίκος Σεϊσαρίδης σήμερα στην εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκακαι συνέχισε:

«Περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο, θεώρησα ότι θα περάσει από εκεί, γιατί δεν είχε άλλο δρόμο για να πάει σε εκείνη την περιοχή και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Ήμουν σχετικά κοντά. Τον είδα με τα μάτια μου. Πρέπει να ήταν και η γυναίκα του δίπλα. Είναι εδώ, στη Θεσσαλονίκη». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!